Webinar Academy

Categories:

Možno si myslíte, že získavanie vedomostí online je veľmi jednoduché. Ale ak je na internete toľko informácií – ako nájsť dôveryhodný a spoľahlivý zdroj? Pomôcť vám môžu vzdelávacie platformy, ako je napríklad Webinar Academy.

Školiace platformy

Učenie je nepretržitý proces, ktorý vedie k získavaniu kompetencií, vedomostí a zručností s cieľom rozvíjať budúce príležitosti. Našťastie už nie je ťažké získať vedomosti; už roky sú dostupné online.

Ľudia, ktorí neustále získavajú vedomosti, majú schopnosť premeniť ich na užitočné zručnosti, pretože neváhajú preskúmať všetky druhy príležitostí na rozvoj – rozvoj osobného života, pracovného života, koníčkov. Rozvoj pomáha pozorovať svet a vyvodzovať správne závery, hodnotiť javy, s ktorými sa stretávame, a aplikovať poznatky v každodennom živote.

Vzdelávacia platforma je miestom, kde môžete nájsť kurzy, webové semináre alebo iný obsah na vzdelávanie vo svojom vlastnom domove. Jedinými potrebnými prostriedkami sú digitálne médiá, ako napríklad notebook, mobilný telefón a schopnosť používať ich na základnej úrovni. Školiace platformy pomáhajú rozširovať obzory mnohých ľudí vrátane tých, ktorí nemôžu počítať s kurzom v triede. Takáto platforma ponúka jedinečné možnosti pre tých, ktorí sú príliš zaneprázdnení na získanie iného vzdelania. Výhodou online vzdelávania je, že je dostupné, cenovo dostupné, včasné, personalizované a flexibilné.

Webinár Academy školiaca platforma

Platforma, ale ktorá…?

Identifikácia dobrých vzdelávacích platforiem je dôležitou zručnosťou, ktorú by mal ovládať každý, kto sa chce týmto spôsobom rozvíjať.

Dôvod je jednoduchý: zlé platformy často poskytujú nesprávne alebo neúplné informácie. Nesprávne alebo neúplné informácie znehodnotia akýkoľvek váš pokrok v sebarozvoji. To znamená, že pri používaní nesprávnych zdrojov je učenie v podstate zbytočné.

Hoci význam vyhľadávania dobrých platforiem je ľahko pochopiteľný, v praxi je to oveľa ťažšie ako v teórii. Keďže väčšina vzdelávania sa v súčasnosti uskutočňuje na internete, existuje veľmi vážny problém s falošnými správami a dezinformáciami, ktoré môžu nečestní ľudia využívať na získanie zárobku. Preto je pre každého, kto sa zaujíma o sebarozvoj, najdôležitejšie kriticky premýšľať o školiacich platformách. Neznáme zdroje považujte za prípadne zámerne zavádzajúce alebo náhodne nesprávne.

To znamená, že jednou z najdôležitejších vecí je overenie informácií, najmä ak sú pre rozvoj kľúčové. Je dobré používať overenú školiacu platformu a rovnaké fakty a informácie hľadať aj v iných zdrojoch. Je dobré uistiť sa, že platforma vytvára originálny obsah, a nie len opakuje obsah iných ľudí, a že na platforme nie sú žiadne protichodné správy.

Školiaca platforma Webinar Academy je spoľahlivým zdrojom informácií. Jej tvorcovia si dali za cieľ poskytovať vysokokvalitné školiace videá, ktoré zabezpečia rozvoj každého bez ohľadu na úroveň jeho odborných znalostí alebo už nadobudnutých vedomostí.

Webinar Academy – vaša platforma?

Dôležité je, že na platforme Webinar Academy nájdu správnu úroveň materiálov začiatočníci aj experti. Hobbyisti sa určite budú chcieť naučiť základy, a keď získajú dostatok vedomostí, budú mať možnosť zúčastniť sa na pokročilejších webových seminároch.

Webinar Academy používa na výučbu výlučne video, čo má niekoľko dôležitých výhod. Po prvé, všetky učebné materiály sú na jednom mieste. Platforma obsahuje všetky druhy učebných pomôcok, ktoré si môžete zapnúť okamžite po prihlásení pomocou osobného kódu. Ušetríte tak čas a peniaze pri nákupe hotových balíkov školení webinárov z rôznych oblastí, od starostlivosti o tvár až po nevidené.

Stojí za zmienku, že Webinar Academy je skvelým miestom, kde sa môžete začať učiť pre profesionálny úspech. Všetky materiály uverejnené na tejto platforme sú pripravené odborníkmi a poskytujú skvelý úvod pre tých, ktorí sa chcú stať odborníkmi v konkrétnej oblasti. Na každý pripravený webinár dohliada osoba, ktorá zodpovedá za kvalitu, správnosť a hodnotu školenia a prispôsobuje ho úrovni účastníkov.

Webinar Academy – váš bonus?

Ak si chcete zakúpiť webinár, stačí, ak na oficiálnej webovej stránke vyjadríte svoj záujem o účasť. Konzultant následne prekonzultuje s potenciálnym klientom a na zadanú e-mailovú adresu mu bude zaslaný e-mail s podrobnosťami o webinári a o tom, ako ho najlepšie využiť na maximalizáciu potenciálu produktu. O niekoľko dní neskôr sa na uvedenú adresu pošle aj balík na dobierku. V ňom sa nachádza aktivačný kód, ktorý je potrebné použiť na platforme na prístup k školiacim materiálom, a posledná položka – fyzický darček zadarmo súvisiaci s témou školenia. V ponuke sú rôzne bonusy – od produktov starostlivosti o pleť, cez výživové doplnky, bio alebo eko produkty až po jednotky kryptomien!

Webinár Academy hodnotenia

Webinar Academy – naše hodnotenia?

Po otestovaní produktu ho môžeme určite odporučiť každému, kto hľadá dobrú školiacu platformu. Nájde tu množstvo užitočných materiálov, ktoré pokrývajú základy a pokročilé vedomosti na rôzne témy, prístupné pre každého. Ponuka fyzického bezplatného školenia sa môže na začiatku zdať ako zvláštna možnosť, ale nemali sme žiadne problémy so získaním bezplatných darčekov, hoci to vyžaduje určité odhodlanie. Veľmi vysoko hodnotíme kontakt a zákaznícky servis, čo je obzvlášť dôležité pre produkt zameraný na osobný kontakt.

Webinar Academy je jedinečné riešenie pre každého, ktoré spája praktické a teoretické vzdelávanie. Stránka poskytuje prístup k videám, ako aj k postupnému učeniu sa krok za krokom pri rozvoji zručností a zaujímavé darčeky zadarmo!

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *